Никола Спасов: ЦСКА пазеше резултата, но ние успяхме да ги накажем

Спорт

13-09-2014, 20:05

Снимка:

VARNAUTRE.BG | STREET MAN

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Резултатът е реален, не мога да не бъда недоволен от точката

Наставникът на Черно море Никола Спасов остана доволен от спечелената точка срещу ЦСКА във Варна. Спасов сподели, че равенството 1:1 с ЦСКА е напълно реално, преди показаното от двата тима в срещата.

“Търсехме победата докрай, но не успяхме да спечелим. ЦСКА пазеше резултата през втората част, но в крайна сметка успяхме да ги накажем. Дадохме всичко от себе си, но не се получи. Можем да играем и по-добре. Доволен съм, че взехме една точка от двубоя. Футболът е игра на голове, не успяхме да вкараме повече“, заяви след срещата Спасов.

„Резултатът е реален, не мога да не бъда недоволен от точката. Създадохме положения през първото полувреме. През втората част не играем толкова добре. Видяхме едно друго лице в момчетата. Надскочихме малко възможностите си. Хвърлиха се максимално, раздадоха се, успяхме да отбележим гол. През втората част нямахме много положения, но ЦСКА беше пасивен през втората част, но това си е тяхно решение“, допълни наставникът на „моряците“.

„Идеята ми е да играем напред, атакуващо, да има шоу и емоции по трибуните. Искам да играем атакуващо, агресивно, пък каквото стане. Когато имаме повече опции. На полувремето направих принудителна смяна на Паланков. Доволен съм от целия отбор“, завърши Никола Спасов.

Той е категоричен, че съдията трявало да отсъди дузпа в полза на неговия тим. "Двубоят бе излъчван по телевизията, така че всички видяха какво стана. Съдията просто не даде дузпата“, каза Спасов.

Вижте всичко, което каза наставникът на Черно море на пресконференцията след мача: