Ивайло Московски: Само ГЕРБ може да върне доверието в България

Водачът на листата на ГЕРБ-София област се срещна с гражданите на Костинброд

Само ГЕРБ може да върне доверието в България.  През последната година загубихме доверие, загубихме европейски фондове, предназначени за България. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-София област Ивайло Московски на среща с гражданите на  Костинброд. На събитието присъстваха кандидатите за народни представители от региона Галя Георгиева, Павел Павлов, Атанас Тенев, Д-р Иван Стойнов,  Николай Стоилов, Лидия Николова, Ирена Коцева и Антоанета Соколова.

„Властта не е самоцел за нас. Гледаме на нея като на възможност да осъществим политическите и управленски идеи, от което страната ни се нуждае“,  подчерта Ивайло Московски. Той допълни, че  отговорност за управлението на страната може да носи само този, който има доверието и подкрепата на българите, и който застава с лицето си и идеите си пред хората.

Кандидатът за народен представител от Костинброд  Атанас Тенев подчерта, че последната една година е била пагубна за България. „По време на управлението на тройната коалиция в лицето на БСП, ДПС и „Атака“ бяха нарушени всички демократични права на гражданите. Само ГЕРБ може да замени задкулисието с доверие“, добави Тенев. 

Павел Павлов призова жителите на Костинброд да гласуват с номер 9 в бюлетината, за да може страната ни да се върне към европейския път на развитие.