Милена Дамянова: Стабилността означава сигурност

Един от приоритетите, които ПП ГЕРБ си поставя, е гарантиране сигурността на хората в малките населени места

 

„Стабилността означава сигурност днес и в следващите години. Това е възможността да планираш живота и развитието си, да си сигурен в бъдещето си и да гарантираш развитието и реализацията на децата си. Един от приоритетите, които ПП ГЕРБ си поставя, е гарантиране сигурността на хората в малките населени места и възобновяване дейността на общинската полиция“. Това заяви Милена Дамянова, водач на листата на ПП ГЕРБ с кандидати за народни представители от Силистра пред жителите на село Срацимир. В срещата участваха и кандидатите за народни представители от областта Стефан Господинов и Денка Михайлова.

Пред хората в село Срацимир водачът на листата посочи, че изграждането на Дунав мост при Силистра-Кълъраш е възможност за икономическо съживяване на региона.
„Благодарим ви за подкрепата, която ни оказвате и се надяваме, че оправдаваме вашето доверие, независимо дали се намираме в управлението или в опозиция. Доверието се гради. Ние разбираме отговорността, която поемаме, заставайки пред вас и търсейки вашето доверие“, обърнаха се към хората кандидатите за народни представители от ГЕРБ. Милена Дамянова посочи, че в листата на партията са включени доказани професионалисти, които могат да работят за стабилна България.