Програмата на ГЕРБ предвижда целеви инвестиции за Видин и целия Северозападен регион

Време е да направим истинска крачка към стабилна България

„Програмата на ГЕРБ предвижда целеви инвестиции за Видин и целия Северозападен регион в размер на 1 милиард годишно“. Това заяви във Видин Ивайло Московски, водач на листата на ГЕРБ в 5 МИР. Той допълни, че в района ще започне реализацията на пътни и жп инфраструктурни проекти и ще продължи изпълнението на всички оперативни програми, които бяха спрени. „Ние продължаваме по пътя на европейско развитие на България и ще използваме всички инструменти, които той ни позволява, в интерес на град Видин и неговите граждани”, допълни Ивайло Московски.
„Време е да направим истинска крачка към стабилна България. Ние създадохме една програма, която не обещава чудеса, тя обещава, че, ако заедно обединим усилията си, ако всички се трудим повече, ще постигнем мечтите си“, заяви пред жителите на Видин Московски и припомни, че в мандата на кабинета „Борисов“ се доведени до край изцяло провалени проекти. „В програмата на ГЕРБ основен приоритет е пътят Видин – Монтана, привличането на мащабни инвестиции в региона, които да дадат възможност за работа на хората“, допълни Московски.
„Днес сме изправени отново пред избори, защото лявото управление се провали в България, както и във Видин“, каза вторият в листата от ГЕРБ Владимир Тошев. Той посочи, че за да бъдат реализирани проектите в областта на здравеопазването, доизграждането на културните и историческите обекти като „ Баба Вида“ и Синагогата, е необходимо отново хората на Видинска област да подкрепят ГЕРБ. „Затова гласувайте с  номер 9 в бюлетината“, призова Тошев.
 По-рано през деня водачът на листата Ивайло Московски и останалите  кандидат-депутати от ГЕРБ-Видин разговаряха на площада с гражданите и се срещнаха с хора на едно от най-оживените места в града- общинския пазар.