Кандидатите за народни представители от ГЕРБ почистиха всички пострадали от наводнението къщи в с. Странско

Инициативата не цели политическа агитация, а дарява там, където има нужда, убедени са те

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ в Хасково, Кърджали, София и София-област, Смолян, Пловдив и Пловдив-област, Пазарджик, Велико Търново и Стара Загора почистиха всички 23 къщи в село Странско, пострадали от наводнението, съобщиха от пресцентъра на партията.

На засегнатите домакинства е дарена техника от първа необходимост за над 10 хиляди лева – 11 хладилници, 9 готварски печки, 7 перални и една водна помпа. Кандидат-депутатите подчертаха, че инициативата на ГЕРБ не цели политическа агитация. По думите им ПП ГЕРБ дарява там, където има нужда. „Сега нашите сънародници имат нужда от помощ и ние сме готови да им я дадем. Не е толкова сложно да си добър човек“, категорични бяха те.

Жителите на Странско изпратиха доброволците от ГЕРБ с огромна благодарност за добрината и човещината, показани към тях. Кметът на димитровградското село Странско Фильо Стоев също изказа благодарността си към кандидат-депутатите от ГЕРБ.

„Бог да благослови Бойко Борисов и Вас, защото оказахте съдействие да стъпим на краката си след тази трагедия. Трябваше да градим всичко наново, а на тези години това е много трудно. Винаги сте добре дошли в селото“, сподели баба Тодора, чийто дом е бил напълно  унищожен след потопа.