11 септември: Да бъдем непредубедени

Слънце в Дева, Луна в Овен

Дано да сте успели вчера да използвате максимално ефективно и резултатно високия енергиен заряд, за да дадете тласък на намеренията и желанията си. Днес енергийният ни потенциал и стремежът към успех и реализация ще продължат да мотивират действията ни, но резултатът от тях ще бъде съмнителен, тъй като почти през целия ден Луната ще се движи на празен ход. Което съвсем няма да намали натиска на обстоятелства и най-вече постъпващата информация, но възможностите ни да реагираме и насочваме хода на събитията ще бъдат далеч по-ограничени.

Новините и съобщенията, които получаваме днес, със сигурност няма да ни оставят равнодушни и вероятно ще ни накарат временно или завинаги да се разделим с някои представи или очаквания. За някои това ще бъде повод за раздразнение, за други причина за истински гневен ураган. Преди да дадете воля на емоциите си обаче и най-вече преди да ги излеете върху нищо неподозиращи люде, помислете дали съдбата не ви е направила услуга по този начин. В крайна сметка макар и драматична, раздялата с илюзиите е винаги полезна и ни помага да насочим съзнателните си усилия в области, в които действително бихме могли да постигнем резултат. Добре би било също да анализирате непредубедено информацията. Може да се окаже, че лошите новини всъщност ви насочват към неподозирани шансове и неочаквани възможности.

Работа и бизнес
Денят е подходящ за енергични действия, изискващи физически усилия, които изпълняваме с рутина, без да се нуждаем от внимание и концентрация.Добре би било да се фокусираме върху занимания, неизискващи колективни усилия и интензивен информационен обмен. Деловото общуване може да се окаже разочароващо. Работата с документи и информация въобще ще протича трудно и с голямо напрежение, а резултатите могат да се окажат далеч под очакванията ни.

Здраве, хранене и красота
Когато Луната се движи без курс често ни принуждава да преминем на чакащ режим и ни дарява с внезапно появило се свободно време. Ще се почувствате добре ако го инвестирате в спорт, разходка на открито или грижи за себе си. Енергичните спортни занимания ще акумулират енергия, от която в последствие ще можете да се възползвате когато тялото и психиката преминат в по-седативно състояние. денят е подходящ за лечебно гладуване и провеждане на пречистващи практики и процедури. А също и за начало на серия от терапии за дълбоко почистване на кожата и подготовката и за есенния сезон. Време е също да стартирате антицелулитни и лимфодренажни програми, в случай че се нуждаете от тях.