Интригуващи експонати, специални цени и атрактивна програма по време на „НАСЛУКА – Лов, риболов, спорт"

Общество

10-09-2014, 14:25

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Изложението ще се проведе от 24 до 28 септември

2014-та е годината, в която специализираната изложба „НАСЛУКА – Лов, риболов, спорт“ за пореден път ще представи актуалните продукти на световни производители на стоки за лов, риболов, спорт и туризъм. Организаторите от Агенция Булгарреклама и „Лов и риболов“ ООД подготвят за участници и посетители интересни експонати, любопитни тематики и атрактивна програма, съобщиха организаторите.

От 24 до 28 септември в залите на Интер Експо Център – София ще се представят основните вносители за България на реномирани марки оръжия, които ще предложат специални цени за закупуването на някои от продуктите преди началото на новия ловен сезон за едър дивеч. Посетителите на изложението ще могат да вземат участие в семинари и  дискусии, както и да видят демонстрации на последни модели оборудване и екипировка.

През 5-те дни на изложбата риболовците ще се запознаят отблизо с техниките на замятане при риболов „на муха“. В рамките на изложбата ще се проведе и семинар на тема „Спининг риболов в Гърция“, воден от професионалиста Маркос Видалис, на когото всеки един от гостите ще има възможността да зададе своя въпрос.

„НАСЛУКА – Лов, риболов, спорт“ готви много интересни преживявания за посетителите - те ще могат да се насладят отново на диорама, подготвена със специалното съдействие на ДЛС  „Чепино“.

На 24 и 28 септември за първи път по време на изложбата ще бъдат организирани „аукциони“, които ще представят интересни редки предмети. На 27 септември фирма VUK.BG ще представи своите продукти по време на 2-часова презентация. Всеки ден ще се тегли по един печеливш от анкетата с награди, а последния ден – на 28 септември, един от всички посетители ще спечели голямата награда – Полуавтоматична карабина, кал. 22 LR МOSSBERG 702 Plinkster Bantam Combo.

Изложба „НАСЛУКА – Лов, риболов, спорт“ очаква своите посетители от 24 до 28 септември в Интер Експо Център - София! Повече за програмата и интересните акценти в нея можете да видите на страницата на Интер Експо Център, както и във Facebook и Google+.