Представители на Реал Мадрид инспектират София преди гостуването на Лудогорец

Спорт

10-09-2014, 10:15

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Левски ще получи пари от наем за трите мача на Лугодорец в ШЛ

Представители на Реал (Мадрид) дойдоха да инспектират София преди гостуването на Лудогорец на октомври от Шампионската лига, пише Труд.

Привечер се очакваше „белите" емисари да минат първо през стадион „Георги Аспарухов". Там ще се играят мачовете на разградския клуб от младежката Шампионска лига.

Вчера изпълнителният директор на „сините" Константин Баждеков договори с първенците всички детайли по ползването на арената. Естествено „Левски" ще получи пари от наем за трите мача.

По план днес хората от Мадрид трябва да инспектират националния стадион. Ще бъде избран и огледан хотел за Кристиано Роналдо и компания. Ще бъдат уточнени маршрутите за придвижване на славния тим из София, мерките за сигурност около двата мача - на младежите и на първия отбор. „Кралете" ще огледат и апартамент за президента на „белите" Флорентино Перес, който предвижда да дойде.

Младите „крале" ще тренират на официалния терен на „Герена", но при лошо време подготовката може да е и на новото изкуствено игрище. Рулоните с покритието пристигнаха вчера. Планира се до края на септември теренът да е готов. За да е идеално равно нивото за поставяне на покритието, площта бе мината с лазер.

ОЩЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ В SPORTONLINE.BG