Мъж заби чук в главата на любовника си след скандал

Джоузеф Уилиямс е осъден на 14 години затвор

21-годишен британец заби чук в главата на интимния си приятел, съобщи "Дейли мейл", цитиран от 24 часа.
Джоузеф Уилиямс е осъден на 14 години затвор. Младият мъж и 18-годишният му съсед Конър Хънтли имали интимна връзка. След скандал Джоузеф се ядосал, решил да накаже любимия си и го цапардосал с чук по главата, докато спял. Скоро обаче осъзнал какво е направил и извикал спешна помощ.
„Не знам как да го кажа, но съседът ми е мъртъв. Ударих го с чук по главата, докато спеше“, разтреперано съобщил Джоузеф на диспечера на спешната помощ.
Конър обаче извадил късмет и животът му бил спасен. Вследствие на жестокия удар обаче развил епилепсия, а заради травмата животът му коренно се променил.
„Травмите на моя клиент бяха ужасяващи, те промениха живота му завинаги“, заяви пред съда адвокатът на пострадалия Джеръми Дон.


„Отсега нататък Хънтли никога няма да има пълноценен живот и да се занимава с нещата, които правят обикновените хора. Вие отнехте огромна част от живота му“, каза адвокатът му, обръщайки се към Джоузеф Уилиямс.
Част от 14-те присъда Джоузеф ще прекара в психиатрична болница, тъй като състоянието му в момента не позволява той да бъде вкаран в затвора – Джоузеф страда от депресия. Предполага се, че раздвоение на личността е могло да провокира нападението над Конър Хънтър.