Валери заряза НиЛо...

... в България, заминавам сам в Италия

Валери Божинов остави съпругата си Николета Лозанова в България, след подписването си с втородивизионния италиански футболен клуб „Тернана“, пише HotArena.net.

Моделката хич не искала да заминава за Ботуша, а причината за това нейно решение е завръщането й на екран в родния ефир.

Лозанова била категорично против футболистът да поднови своята кариера зад граница. От друга страна прави всичко възможно да се появи отново в телевизията с предаването си „Поверително от NL”, а се говори, че това ще стане много скоро и то в Би Ти Ви.

„На Николета й хареса ролята на телевизионна звезда и дори е съгласна да работи за много по-малко пари“, коментира един от най-близките приятели на Валери.

„Знае много добре, че ще бъде издържана. Ако отиде в Италия, няма да има с какво да се занимава и по цял ден ще трябва да гледа детето“, продължава още информаторът, пише в. „България Днес“.

Божинов пък е направил всичко възможно да се махне от София. Той бе съсипан от подигравки, откакто се изявяваше в „Левски“ и се разсърди на медии и фенове.

След неуспешните проби в „Уест Хям“ той успя да си намери тим в любимата му Италия и до края на сезона той ще играе за „Тернана“.