Орлин Павлов в страстна афера с Вили Марковска?

Прясно разведената звезда от „Столичани в повече" и певецът започнали страстна афера, след като се засекли в обща компания на морето

Най-после се намери лек за любовната рана на Орлин Павлов, радват се приятелите му. Цели две години след шокиращия край на връзката му с Яна Акимова, певецът не можеше да преживее изневярата й с бизнесмена Петко Димитров и факта, че тя веднага се омъжи за него и му роди дете.

Любимецът на зрителките на „Денсинг старс" и „ВИП брадър" потъна в депресия, че танцьорката, с която живя 3 години, му отказваше брак, а след като го заряза брутално набързо се венча. Наскоро обаче той най-после е намерил противоотрова срещу любовта към Яна - актрисата Вили Марковска, пише Пик.

Прясно разведената звезда от „Столичани в повече" и певецът започнали страстна афера, след като се засекли в обща компания на морето, разкриват близки на Павлов.

„И двамата са млади, красиви, но разочаровани и самотни и това ги събра много бързо. Летят на крилете на любовта", радват се приятелите на Орлин, който най-сетне излязъл от депресията.