Цветан Цветанов: ГЕРБ знае как да управлява в тежка финансова криза

Политика

08-09-2014, 22:00

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Акцент в политическата програма на ГЕРБ е развитието на северозападна България

ГЕРБ има сила да изведе страната ни от кризата, в която се намира. България се нуждае от промяна. Страната ни загуби много ценно време – време за развитие. Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов пред жителите на Самоков. Той посочи, че ГЕРБ знае как да управлява в тежка финансова криза и призова хората да си спомнят за спрените европрограми по времето на Станишев.

„Правителството на Пламен Орешерски, вместо да усвояваше средства от Европейския съюз взимаше заеми, които сега българският народ ще изплаща.  За една година управление кабинетът „Орешарски“ не успя да подпише споразумение за новия програмен период, от който България трябваше да усвои 32 млрд. лева. Благодарение на Орешарски в страната ни ще влязат нула лева“, посочи Цветан Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че управлението на БСП зачеркна проекта „Видин – Калафат“. Той обяви, че акцент в политическата програма на ГЕРБ е развитието на северозападна България. Трябва да сме силни и да развием този регион. По думите на Цветанов, избирателната активност трябва да е много висока, за да се прекрати задкулисието. Цветан Цветанов призова жителите на София област да не се поддават на манипулации, като Костинброд. „Ако не беше тази манипулация щяхме да усвояваме еврофондовете“, подчерта председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ. Ще се опитаме да върнем доверието на хората в институциите.

„Измина една година от управлението на безпринципната коалиция – БСП, ДПС и Атака. Време за просперитет на целия регион“, заяви водачът на листата за София област Ивайло Московски. Той посочи, че през последната година спряха всички жизнено важни проекти, включително и тези на град Самоков. Гарантира ме ви, че в много кратки срокове тези програми ще тръгнат, допълни още Московски.