Цветан Цветанов: Само ГЕРБ може да върне България в европейския път на развитие

Ще работим за стабилна България, допълни Ивайло Московски

ГЕРБ е партията, която работи за хората. Ние сме единствената партия, което е градила, а не е грабила. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов пред членове и симпатизанти на ГЕРБ в Костинброд.

Цветанов даде пример с проекта за водния цикъл, който се изпълнява в Костинброд, и който бе спрян по време на управлението на БСП, ДПС и Атака поради  финансовата корекция от 24 млн. лева. „От 2007-а до 2009-а г. България се възползва само от 1% от европейската солидарност.  Единствено партия ГЕРБ възстанови  доверието на Европа и резултатът е, че над 10 млрд. лева влязоха в българските общини“, подчерта заместник-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов обобщи, че през последната една година страната ни е  загубила и посока, и време. „Посоката е само една и тя е европейско развитие на България. Единствено ГЕРБ може да преодолее изоставането, да навакса изгубеното време и да върне България на правилния път за развитие, за да има добро бъдеще за нашите деца“, подчерта Цветанов. Заместник-председателят на ГЕРБ припомни, че партията отдели в последните години над 1 милион лева в помощ на пострадали хора в бедстващи райони в страната.

„ГЕРБ ще работи за стабилна България, защото сме изключително притеснени от последната една  година, в която бяхме свидетели на безпрецедентно скъсани връзки на държавата с нашите европейски партньори“, заяви водачът на листата на ГЕРБ в Софийска област Ивайло Московски пред жителите на Костинброд.

Московски подчерта, че акценти в  управленската а програмата на ГЕРБ са запазване на нивото на данъчна тежест, усвояване на еврофондовете, които са жизнено важни за район като Костинброд.