ГЕРБ има волята и дава заявка за самостоятелен управленски мандат

В Стара Загора водачът на листата Лиляна Павлова представи приоритетите за развитие на региона

Стабилна финансово-икономическа държава, довършване на цялостната инфраструктура в страната и довършване на регионалните проекти със съдействието на местната власт. Това са трита приоритета, които поставя ГЕРБ в управленската си програма. Ангажиментите, които партията поема бяха представени в Стара Загора днес от водача на листата Лиляна Павлова.
"Без пътища, магистрали и качествен жп транспорт хората няма как да живеят добре, а инвеститорите да бъдат привличани", каза Лиляна Павлова на среща с представители на транпортни и таксиметрови фирми в града. "Нашата мисия в региона ще бъде довършим сагата с тунела под Шипка, да напавим разширената връзка на Стара Загора с автомагистралата и да ремонтираме пътя към Раднево, който е в ужасно състояние", допълни водачът на листата в 27 МИР Стара Загора.
"ГЕРБ има волята и заявката за самостоятелен управленски мандат, защото само така ще можем да изпълним програмата си. Първо ще стабилизираме държавата, защото тя е в много тежко състояние, а след това ще надграждаме и развиваме", допълни Лиляна Павлова. Тя даде за пример успешните кметове на ГЕРБ, сред които  икметът на Стара Загора Живко Тодоров, които въпреки трудностите са успели за тази една година да продължат да работят и успешно да управляват проектите.
Лиляна Павлова подчерта, че държавата не изглежда добре нито в икономическо и финансово отношение, нито в енергетиката, нито в инфраструктурата. "Можем и знаем как да осигурим инвестиции", допълни Лиляна Павлова.

На срещата присъстваха кметът Живко Тодоров, заместник кметът Йордан Николов, председателят на ОбС Стара Загора Емил Христов.
Тази вечер в 18ч. ще бъде официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ в Стара Загора. Събитието ще се състои в Държавна опера Стара Загора и него ще бъдат пердставени кандидат-депутатите на ГЕРБ от старозагорската листа.