Сидеров откри кампанията на АТАКА с над 5000 човека в НДК

Политика

07-09-2014, 19:25

Снимка:

Атака

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

АТАКА – последната крепост на българския народ!

Волен Сидеров откри предизборната кампания на АТАКА в зала 1 на НДК. Над 5000 човека посрещната идеологът на партията с бурни аплодисменти и овации „Волен-премиер”, „АТАКА! Победа”. На сцената беше сложен огромен плакат, от който се четяха основните искания и цели на партията на патриотите: работа за всички, ЕС пенсии, ЕС заплати, БГ индутрия, съд за грабителите, 10 млрд. от Турция и дружба с Русия.

„АТАКА е последната крепост на българския народ. Без АТАКА България е загубена. Нашата огромна мисия е отваряме очите на българите, за да знаят накъде да вървят”, с тези думи започна речта си водачът на листите на АТАКА в София и Варна Волен Сидеров. На сцената зад него застанаха над 50 човека от младежката организация на партията, които издигнаха лозунга „С нами Бог”.

Сидеров обясни, че АТАКА иска на първо място високи доходи за българите. Пенсиите и заплатите да бъдат колкото в Европейския съюз. Второ – да има българска индустрия и работа за всички. Трето – токът, златото и всичко, което е българско, да бъде в български ръце, а не в чужди. Националистите са категорични, че не искат вражда, а дружба с Русия. „Българският народ заслужава много повече и някой трябва да сложи началото. Кажете ми кой е достоен за това? Кой, кой, кой? Кой друг освен АТАКА става”, продължи Сидеров.

Пред препълнената зала 1 на Националния дворец на културата той заяви, че единствената и уникална партия е АТАКА, а всички останали работят за  колониалното робство. „Всички други работят българският народ да бъде потопен в калта и мизерията, да ни сложат на колене. Само АТАКА казва: „народе, изправи се и тогава ще видим колко си голям, защото сега си смачкан”.

„Ние не само отваряме очите на българите, ние сме пътеводната звезда за българите и това трябва да ни изпълва с гордост. Вие сте участници във велико дело - делото на българското възраждане. 10 години вече сме в този строй, в тази битка. Ако трябва още 10 пъти по 10 ще бъдем, но ще постигнем свободна, суверенна България, в която българският народ да бъде собственик на своите богатства. Да живее добре, да не бъде унизяван, да не бъде грабен, да не бъде убиван чрез икономически геноцид и здравна реформа. Това е битката на АТАКА, това е битката на цяла България. Ние искаме просперитет, благоденствие и добър живот за всички български граждани”, заяви Сидеров.

По време на изказването си Сидеров коментира, че няма да се занимава с тези, които копаят гроба на партията, защото те сами ще паднат в него. „Няма да се занимавам и с техните поръчкови коментатори, социолози, всичколози и папагали, които продължават да обясняват вече 10 години, че АТАКА няма да влезе в следващия парламент”, каза Сидеров и допълни, че АТАКА ще влезе в Народното събрание, за да показва отново пътя на българите. „Някой трябва да удари камбаната и този някой не е никой друг, освен ние, АТАКА”, добави Сидеров, след което последваха бурни овации.

За партиите, които се опитват да имитират АТАКА той заяви, че всички те ще изтекат в канала на историята. „Защото АТАКА си е АТАКА, никой не може да я замени. АТАКА е дух, АТАКА е сърце, АТАКА е душа. А когато имаш дух, никой не може да те победи. Готови сме за битката, в която трябва да докажем, че АТАКА е последната крепост на българския народ?”, подчерта председателят на партията.

По думите му АТАКА за пореден път и на тези избори ще запуши устите на клеветниците, на тези които желаят злото на партията. „Ако обичат истински българския народ няма да плюят по неговата последна крепост. Така е било при падането под турско робство. Един на друг са си завиждали, докато е паднала последната крепост на България и тя, нашата Родина, е потънала във вековен мрак. Затова трябва да удържим тази крепост, за да покажем пътя на българите, трябва да бъдем единни във вярата, в надеждата, в нашите деди. Ние трябва да сме заедно”, призова Сидеров.
    
„АТАКА е кауза и докато аз съм водач на тази партия ще бъде кауза. Надявам се и след това да бъде кауза, защото каузата БЪЛГАРИЯ е безсмъртна. Да живее последната крепост на българския народ – АТАКА! Да живее България!”, заключи Сидеров.