Георги Марков към ГЕРБ: Национална чест е да победите на изборите

"На 5 октомври вие сте обречени да победите и това ще бъде историческа победа, защото е в навечерието на 25-та годишнина на демократични промени у нас", заяви бившият конституционен съдия Георги Марков по време на откриване на предизборната кампания на ПП ГЕРБ.

„Национална чест е да победите на изборите. Изживяхме, като страна, една тежка година без прецедент, игнорираха гласа народен и божи и се напънаха да ни управляват, в резултат на което страната е пред катастрофа. Опитаха се да ни върнат 70 години назад. Разследваха Борисов защо летял с правителствен самолет, ще лети още 4 години, защото много е работил”, категоричен бе Георги Марков.

„Толкова е паднала имунната система на нашата страна, обаче след Бойко и ГЕРБ няма да има друг. Ще има избори, но вас трябва да ви има, за да ги печелите”, добави още бившият конституционен съдия.

Той заяви също, че за да мисли ГЕРБ за коалиции трябва да си отговори на много въпроси – надеждни ли са политици, които заедно с БСП и ДПС гласуваха да ви свалят. „Може ли да бъдете в коалиция с хора, били на седянка с Орешарски? Затова трябва да се мобилизирате и да спечелите минимум 121 мандата”, добави Георги Марков.