Радина Кърджилова топлес на плажа

Двамата с Деян прекарали повече от седмица на остров Гьокчеада в Турция

Деян Донков и Радина Кърджилова най-после са успели да се усамотят за първи път през това лято. Известните актьори са прекарали повече от седмица на остров Гьокчеада в Турция. Мястото е известно като рая на сърфистите, пише "Стандарт".
Неслучайно сценичният Дон Жуан се е отдал на новата си мания - кайт сърфа. Според местните Донков е приятел с българския собственик на училището на плажа и е ползвал сериозно намаление за иначе скъпото удоволствие. Докато Деян се е наслаждавал на екстремни изживявания, Радина е наваксвала с книги, натрупани през ваканцията. На турския остров нямало нощен живот, а двамата го избрали именно заради това.
Актьорите са прочути купонджии, но дори и на тях понякога им омръзват партитата по баровете на морето. Кърджилова прекара близо месец по курортите и може да се похвали със сериозен тен. Тя ще го демонстрира на фестивала в Пловдив "Сцена на кръстопът", където армейската трупа гастролира с "Йерма". Любимата на Донков влиза в кожата на многострадалната героиня на Лорка. Деян пък очаква зелена улица на няколко важни проекта в театъра, киното и телевизията.