4 септември: На работа!

Хороскоп

03-09-2014, 18:49

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Септември: Духовни ценности в материална реалност

Слънце в Дева, Луна в Козирог

Луната в Козирог днес ще подхранва деловото ни настроение и мнозина ще бъдат ангажирани със сериозни делови ангажименти от ранна сутрин до късна вечер. Слава Богу, заради подчертано практичната ни нагласа,  няма да ги възприемаме като непосилна тежест и задължение, а като възможност. Денят определено е предназначен за работа, което ще зарадва онези, които са се посветили на личната си себереализация, но няма да отговори на очакванията на тези които все още почиват или са ангажирани с личните си взаимоотношения, в които определено ще се усеща известна дистанцираност. Затова, където и да се намирате, с каквото и да е заето съзнанието ви, се постарайте още от сутринта да си намерите достойни, по възможност съзидателни занимания, които да осмислят денят ви. Безспорен факт е обаче, че през тази седмица, както и през по-голямата част от Септември, деловите и професионалните въпроси се нуждаят от наистина специално внимание, като най-адекватен и реалистичев източник на лично удовлетворение. Мнозина ще получат изгодни предложения, реализацията на които ще изисква целеустременост, отдаденост и целия наличен ресурс от време. А четвъртък със сигурност е ден, в който можем да положим стабилен фундамент на бъдещите си успехи.

В случай, че решите днес да се посветите на личната си себе-реализация ще можете да разчитате на пълно съдействие от страна на Вселената, обстоятелствата и обкръжението си. Преди всичко е важно да успеете да си осигурите сътрудничеството на онези, които са искрено заинтересовани от вашите идеи, дела и начинания. Особено ако те самите вече са постигнали известни успехи в областите които ви интересуват. Ако успете да ги привлечете за вашата кауза, ще можете да разчитате на морална и практическа помощ, което определено ще има ползотворен ефект върху реализацията на намеренията ви. Денят предоставя отлични предпоставки за начало на дела изискващи упоритост и целеустременост. Ще можете да ги доведете до успешен финал, дори на пътя ви да се появят непредвидени препятствия.

Работа и бизнес
Ден като днешния определено е създаден за да улесни професионалните ни амбиции и да създаде условия за да ги доведем до успешна реализация. Всичко което направите днес в тази посока ще има огромна и неоспорима полза.Успешно ще протича взаимодействието с висшестоящи и авторитетни фигури, оформянето на договори, документи и сметки, съставянето на графици и отчети и всякакъв тип организационни дейности. Денят е подходящ също и за финансови и банкови операции, а направените днес инвестиции в материални ресурси определено ще се отличават с качество, практичност и целесъобразност.Затруднения могат да възникнат единствено при взаимодействието с държавни институции и официални инстанции, където работата ще тече бавно и ще изисква повече търпение

Здраве, хранене и красота
В организма сега протичат сложни биохимични процеси на трансформация и пречистване, които можем да подпомогнем с преминаването към по-лек хранителен режим и повече движение. Лечебното гладуване днес ще има изключително полезен ефект върху тялото, емоциите и душата. Разбира се практикуващите различни духовни практики целящи балансирането и пълноценното усвояване на енергийните потоци в тялото ще могат да се възползват най-пълноценно от огромният енергиен потенциал на този ден. Изключително полезни и ефективни ще бъдат и приготвените днес билкови и лекарствени средства, затова ако страдате от сложни и трудно лечими заболявания не пропускайте възможност да се консултирате със специалисти по билко-лечение и алтернативни терапии.