3 септември: Изобретателни и ефективни

Хороскоп

02-09-2014, 19:22

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Септември: Духовни ценности в материална реалност

Слънце в Дева, Луна в Стрелец. Астрологична картина на деня

Силата на волята, изобретателността и умението да намерим пресечна точка между желанието за лина инициатива и успех и колективния интерес, ще ни помогнат днес да направим решителна крачка към осъществяването на онези свои намерения, които касаят професионалните ни амбиции и повишаването на благосъстоянието ни.Като добавим и факта че Луната в Стрелец естествено повишава интересът ни към знания и социален успех, денят определено ни предлага богатство от възможности. Това естествено ще се отрази настроението и самочувствието ни които ще растат с всеки изминал час. И ако до вчера са ви измъчвали каквито и да било неясноти, то днес от тях и помен няма да остане. Не че всичко ще се изясни-това все пак изисква време, просто значението което придаваме на малките подробности изведнъж ще загуби смисълът си. Така и трябва, когато е време да да погледнем с по-широки и непредубедени очи към живота, за да добием представа за цялостната картина и да оценим перспективите пред себе си.

Не прекарвайте този ден в усамотение.Срещите днес ще бъдат приятни, общуване ще протича далеч по леко, с подчертан стремеж към дипломатични отстъпки за постигане на съгласие. Най-вече при взаимодействието с онези хора  от обкръжението ни, които имат конкретен принос в живота ни. Днес определено е ден в който можем да създадем много полезни контакти и да осъществим срещи с безспорна полза за бъдещето ни. А във вечерните часове да се насладим на романтика и споделена близост с онези, които са скъпи на сърцето ни. Имайте предвид обаче, че в личните взаимоотношения интелектуалната съвместимост ще добие приоритет пред физическото привличане, затова ако желаете да впечатлите
някого, си подгответе интересни теми за разговор.

Работа и бизнес
Денят ни предоставя изключително съзидателни възможности по отношение на професионалните и делови амбиции. Честито на онези които днес постъпват на нова работа. Очакват ги дългосрочни перспективи, ползотворни шансове за себереализация и адекватно заплащане за положения труд. Полезни ще бъдат всички усилия за реорганизация на дейността, методите на работа, нововъведения и внедряване на нови технологии, целящи да повишат ефективността и качеството в дейността ви. Не се страхувайте от промените, особено ако усещате че необходимостта от тях е назряла. сега ще можете да ги осъществите по възможно най-безболезнения и ефективен начин.

Здраве, хранене и красота
Ако в животът ви всичко е наред, то днес ще можете да се похвалите със завидно самочувствие и настроение, което естествено ще се отрази благоприятно и на здравословното ви състояние. В случай че изпитвате недостиг на сили или страдате от конкретни болезнени симптоми ще трябва да потърсите действителните причини за тях. Обикновено това е житейска област в която изпитваме тревоги и притеснения, които потискаме или умишлено пренебрегваме. Разрешете ситуацията и болестта сама ще си отиде.