Лиляна Павлова: Показахме, че можем да управляваме различно

Моят коз е, че трябва да водим позитивна кампания, отворена към хората

Показахме, че можем да управляваме различно. Това заяви в предаването „Още от деня” по БНТ Лиляна Павлова, депутат от 42-то Народно събрание и водач на листата на ПП ГЕРБ във Варна. „Моят коз е, че трябва да водим позитивна кампания, отворена към хората. Няма да обещаваме нещо, което не може да изпълним, ще говорим с факти, числа и данни. Не поемаме популистки обещания”, каза Павлова като добави, че не се страхува от обединение на всички срещу нея във Варна, защото е важно човек да има аргументи.
„Факт е, че не само във Варна, а навсякъде всички са против ГЕРБ, може би защото сме с най- голям потенциал да получим мнозинство, да получим гласове. И през 2013 год. срещу Орешарски имахме 16% над него. Проведохме сериозна битка. Ще разчитам на доверието на варненци и на целия регион. Много направихме за Варна. Показахме, че можем да управляваме различно”, добави Лиляна Павлова.
На въпрос, какви са Реформаторите на ГЕРБ, тя обясни, че самите те не знаят какви ще бъдат на ГЕРБ. „Едно си говорим, когато си говорим, но е друго като са пред медиите. Не знаем, дали когато си говорим е това, което казват или когато започнат да пишат декларации”, поясни тя, като категорично заяви, че работят за самостоятелно участие, без подкрепи.