10 най-идиотски претенции на звездите по време на турнета

Булевард

02-09-2014, 10:29

Снимка:

Hollywoodlife

Автор:

BulgariaUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мадона към Лейди Гага: Ти си две крачки зад мен

Madonna Vs Lady Gaga

Някои от тях държат да им бъдат осигурени 20 бели котенца и 100 гълъба

Звездите обичат да се глезят по всевъзможни начини, някои, от които са напълно необясними за обикновените хора. Когато е на турне, на една истинска дива й е позволено всичко. Мадона, Ники Минаж, Лейди Гага, Кейти Пери и останалите певици от тяхната величина са твърдо убедени в това, съобщи бгриалити.
Преди концерт, техните домакини са длъжни да изпълняват невероятни прищевки. Някои от тях държат да им бъдат осигурени 20 бели котенца и 100 гълъба, друга желаят шофьорите да носят само дрехи от естествени материи. Твърди се, че това не са обикновени глезотии, а начин да изпитат организаторите на шоутата си. В крайна сметка, ако екипът не може да осигури един Майбах, бели лилии или няколко дузини котета, как ще се справи с цялата организация около един мега концерт?
Лейди Гага иска в гримьорната си черни кожени дивани, завеси от черно кадифе, стари постери на Дейвид Бауи, Queen, Елтън Джон и Били Холидей, както и манекен с розов пух върху пубиса. Леко извратено не мислите ли ?
Мадона настоява за антураж от 200 души. Сред тях са 30 охранители плюс личен готвач, йога инструктор, специалист по акупунктура и човек, който да почиства дрехите й.
За Марая Кери трябва да се осигурят 20 бели котенца и 100 гълъба. Освен това: бели рози, свещи с аромат на ванилия и никакви ярки и ангажиращи принтове в дневната.
И Ники Минаж не може без свещи, но нейните трябва да ухаят на печени сладкиши. Рапърката иска още три различни вида дъвки и много пикантни пилешки крилца.
Риана държи най-много на кетъринга и иска бонбони Haribo, кенчета Red Bull, мини сиренца Babybel и бисквити Oreo.
Гримьорната на Кейти Пери трябва да е изцяло в кремаво или нежно розово. Освен това, тя иска вратата на хладилника й да е от стъкло, а шофьорите нямат право да говорят с нея.
Бионсе не позволява да я возят в нищо друго, освен последен модел Майбах. За ядене поп кралицата настоява да има сочно печено пиле с много подправки като пипер и чесън.
За Дженифър Лопес всичко трябва да е в бяло. Бели дивани, бели покривала за столовете, бели цветя (за предпочитане рози и лилии) и бели свещи гарантират покоя й в гримьорната.
Кристина Агилера иска храната й да не се е докосвала до съдове или прибори от пластмаса. Преди концерт й осигуряват и множество малки опаковки витамини.
И една мъжка "дива" в списъка - Кание Уест. Рапърът ползва само хавлии с марката Versace, а шофьорите му трябва да са облечени изцяло с естествени материи.