Кучета нападнаха баба и отхапаха част от крака й

Този случай с агресивни кучета не е единствен в селото

91-годишна жена от село Бадино е била нахапана от кучета, съобщи bTV. Вена Стоева е приета в болница след значителна загуба на кръв. Възрастната жена се прибирала към дома си, когато я нападат овчарски кучета. Бутат я на земята и започват да я хапят по краката.

Като спасител се явява собственикът на кучетата. Той чува техния лай, пристига на място и успява да измъкне жената от лапите им, след което я води в болница. „Около два часа и половина е шита в операционната зала. Сега се подобрява”, посочи медицинската сестра Галя Николова.

Този случай с агресивни кучета не е единствен в селото. Георги Георгиев от Бадино си помня за друго подобно нападение. „Тези кучета са по-агресивни. Тука на края на селото имаше едни пак чуваха азиятки, двама човека ухапаха и ги махнаха. Хората в селото живеят в постоянен страх”, обясни мъжът.

Досега не е подаван сигнал за агресивни кучета в селото. Баба Вена също няма да обвинява и съди собственика на агресивните кучета, защото е един от най-близките й съседи.