Балтанов: Вуцов е емоционален и много се нервира от грешки

Вече съм спечелен за жълто-черната кауза, убеден е новото попълнение на Ботев

Лъчезар Балтанов се разписа за трети път в последните 4 мача на Ботев. В момента изявите му за „жълто-черните" ярко конт­растират с тези на Георги Сърмов, с когото на практика си смениха местата. Юношата на" Левски" радва Вили Вуцов и бултрасите, докато бургазлията вече здраво ходи по нервите на Гонзо и привържениците на „сините".

Ето какво сподели пред "Меридиан Мач" Балтанов:

Не бих казал, че треньорът много ни кре­щи, каквото впечатле­ние се създава. Емоци­онален е и има грешки, от които наистина мно­го се нервира, но като цяло той винаги ни вди­га духа и успява да съз­даде една добра атмос­фера за работа. Често има и доста смях, което помага много.

Усещам, че в Ботев ме подкрепят и разчи­тат на мен. Когато това е налице, аз гледам да се раздавам. Хората оценяват това и аз наистина се чувствам доб­ре. За мо­мента всичко в "Ботев" е супер. Имаме страхотна база и уникални фенове.

Аз вече съм спечелен за жълто-черната кауза. След тази подкрепа, която получава­ме, няма как да не искам да рад­вам тези хора. Аз не съм в Ботев за парите. В Левски можеше да взи­мам повече, но тук сега съм щас­тлив и съм дово­лен от това, че разчитат на мен и мога да играя.

Сега в Пловдив на­истина ми е много доб­ре. Аз съм с жена от то­зи град и нямам проб­леми със свикването. В Бургас също много ми харесваше, адаптивен съм в това отношение. Важно е на терена да се получават нещата.