1 септември: Въпрос на правилна преценка

Хороскоп

31-08-2014, 21:39

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Септември: Духовни ценности в материална реалност

Слънце в Дева, Луна в Скорпион. Астрологична картина на деня

Понеделник ще ни завари в критично настроение, а отчаяния стремеж да се посветим на нещо конкретно, което да ни предложи и незабавен резултат ще повиши критичното ни отношение както към себе си, така и към околните.  Астрологичната обстановка обаче не ни обещава нито удовлетворени претенции, нито бърз напредък в делата, а в случай че започваме седмицата с очаквания за финансова или емоционална подкрепа,настроението ни наистина може да достигне до "кота нула". Затова, би било разумно да отложим големите очаквания, деловата активност и покупките поне с ден. Днес съществува опасност от безсмислена разточителност, необмислени разходи и вложения, и неправилни преценки, които могат да повлияят деструктивно на решенията ни. В противен случай, нищо чудно да се окаже, че сме се натоварили с непосилен товар, без да дочакаме обещаната или очакваната помощ.

Психологическите водовъртежи и променливите настроения ще се отразят най-вече на жените и децата. Техните емоционални потребности ще бъдат завишени, а възможностите за удовлетворяването им почти нулеви. Бъдете изключително внимателни в тяхното обкръжение. Използвайте целия си потенциал от възможности за да намалите стреса през този ден. Добрата новина е, че поводи за него ще ще имаме най-вече в първата половина на деня. Следобед общуването доста ще се облекчи, а и преценките и представите ни ще добият далеч по-реалистични очертания, което ще ни даде възможност да си отдъхнем и време за да анализираме и премислим случилото се през последните дни. Постигането на душевен покой е най-важната ни задача във вечерните часове, тъй като утрешният ден ще ни предложи далеч по-добри възможности, в които ще трябва да се ориентираме бързо, за да не изтървем шанса си да ги използваме.

Работа и бизнес
Преценете много добре реалните си възможности преди да се захванете с нещо, или да поемете бъдещи ангажименти. В последствие ще ви бъде трудно да се откажете от поетите отговорности, а работата и задълженията могат да се окажат не по вашите сили. Погасете задълженията си към бюджета, доставчици и служители, особено ако вече сте получили покана за това. Отлагането може да ви струва скъпо.

Здраве, хранене и красота
Денят е травмоопасен и критичен за здравето на хронично болните и възрастни хора, както и за жените и децата. Особено уязвими са отделителната и половата система. В случай че страдате от заболявания на горните дихателни пътища, гърлото, зъбите и ендокринната система обаче сега е най-подходящия момент да потърсите потърсите и започнете лечение. Постигането и съхраняването на душевния и емоционалния баланс днес е гаранция за физическото здраве. В това отношение полезни ще бъдат всички водни процедури, масажите и медитативните практики. Постарайте се в следобедните и вечерните часове да си осигурите пълноценна почивка.