Кирил Добрев ще води листата на БСП в Габрово (обновена)

Михаил Миков, Стефан Данаилов и Жельо Бойчев водят листите в София

Кирил Добрев ще води листата на БСП в Габрово, стана ясно на пленума на БСП, предаде „Фокус“. Добрев ще заеме мястото на бившия кмет на Севлиево и депутат в 42 НС Йордан Стойков, който пострада при пътен инцидент край Стара Загора. Местните социалисти в Габрово сами поискаха Кирил Добрев за водач. Впоследствие Кирил Добрев е бил одобрен за водач и от „Позитано 20”.
БСП утвърди водачите на листите си и в София-град. За водач на БСП в 23 МИР е определен Жельо Бойчев, начело в 24 МИР е Стефан Данаилов, а лидерът на партията Михаил Миков ще води листата в 25 МИР.
Двама министри от кабинета „Орешарски” влизат на трето място в листите на БСП в София и Велико Търново, предаде „Фокус”. Бившият министър на регионалното развитие Десислава Терзиева ще бъде трета в 24 МИР София, а бившият министър на здравеопазването Таня Андреева влиза на трето място в листата във Велико Търново като част от гражданската квота. Четвърти в 23 МИР София е ген. Златан Стойков, бивш началник на отбраната на генералния щаб на Българската армия в периода 2006-2009.