29 август: Време за всичко

Хороскоп

28-08-2014, 18:57

Автор:

Eлена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Дева, Луна във Везни

Петък е ден на Венера и през тази седмица имаме всички предпоставки да го изживеем изцяло по нейните правила. Дори да не сте достигнали до състояние на доволство, равновесие и хармония общуването с околните, обстоятелствата или заниманието с конкретни дейности, бързо ще ви помогнат да го сторите. Денят ще протича леко и непретенциозно, ще имаме време за всичко, особено да се погрижим за личния си комфорт и хармонизиране на пространството около себе си. Ще ни бъде също така далеч по-лесно от предходните дни, да изгладим противоречията си с делови и лични партньори,
независимо че все още конфликтността и раздразнението в междуличностните взаимоотношения ще продължават да ни напомнят за себе си. Бъдете търпеливи! Съвсем скоро претнециите и усещанията ни ще бъдат напълно изчистени от субективизъм, което ще ни позволи осъществяването на спокоен и конструктивен диалог.

Недостатъкът на този ден е леността и твърде лековатото отношение към живота. Заети с личните си проблеми и желания лесно ще пренебрегваме поетите задължения и отговорности. Импулсивността и прибързаността, както и слонността към прекалена разточителност, могат да ни тласнат към необмислени разходи за неразумни покупки и повърхностни развлечения. Бъдете разумни и не рискувайте да превърнете този иначе хармоничен и спокоен ден в разочарование за себе си.

Работа и бизнес
Настроенията и обстоятелствата през днешния ден определено няма да работят в полза на деловите и професионалните ни ангажименти.Ще ни се иска повече да почиваме, работата ще ни се струва в повече и мнозина вероятно ще бъда склонни да я претупат. Имайте в предвид обаче, че преките ви ръководители сега навярно ще бъдат по-взискателни и безкомпромисни от обичайното. Не допускайте да изложите професионализма си на риск.

Здраве, хранене и красота
Денят определено е предизвикателен по отношение на здравето.Храносмилателната система е уязвима а склонността към прекаляване с храни и напитки може допълнително да я натовари.категорично избягвайте консумацията на гъби и морски субпродукти, непознати , екзотични храни, и такива със съмнително качество и срок на годност. Здравето ви може да се окаже застрашено и от неправилно предписани и дозирани медикаменти. Ако днес ви е предписано лечение най-добре изчакайте няколко дни и потърсете потвърждение на диагнозата и лечението от друг специалист.