Спешно! Село, населено само с жени, набира ергени

Булевард

28-08-2014, 17:23

Снимка:

в. "24 часа"

Автор:

Наталия Даскалова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кой е най-сексапилният ерген в света?

Мъжете - "новите кифли"

Пазар за стари ергени в Китай (галерия)

Условието е... да живеят по техните правила

Бразилско селце, населено изцяло с жени, спешно търси ергени, съобщи британският в. "Мирър", цитиран от „24 часа”. Нойва де Кордейро се намира в югоизточната част на страната и има 600 жителки. Те отпращат синовете си от града веднага щом навършат 18-годишна възраст. А съпрузите им се допускат само през уикендите. "Тук единствените мъже, които може да срещне едно момиче, или са женени, или са негови роднини", оплаква се 23-годишната Нелма Фернандес пред "Мирър".

Въпреки сериозни дефицит на партньори, еманципираните жителки на градчето явно не са готови на компромис: "Склонни сме да допуснем мъже при нас, ако те живеят спрямо нашите правила", категорична е Нелма Фернандес.

Селището е основано от Мария Синьорина де Лима през 1891. Тя била обявена за прелюбодейка и изгонена от близките си след принудителен брак. Последвали я и други отхвърлени от обществото жени.

Последният мъж, който е "диктувал" живота в селото е бил евангелисткият пастор Анисио Перейра. Той забранил на жените в града да близват алкохол, да слушат музика, да се подстригват и да използват контрацептиви. Когато пасторът починал през 1995г., жените решили, че никога повече няма да позволят на мъж да диктува живота им.