Патриотичният фронт обедини 13 формации

Мечтата за обединение на патриотите вече е факт, заяви Красимир Каракачанов

Към принадлежащите към коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ-ВМРО“  до момента 7 формации, официално се присъединиха и нови 6. Това съобщиха днес на пресконференция съпредседателите на коалицията Валери Симеонов и Красимир Каракачанов.  Към коалицията се присъединяват ПП „Национално движение за спасение на отечеството“ с председател Тодор Рашев, Съюз на патриотичните сили „Защита“ с председател доц. д-р Йордан Величков, Национал-демократична партия с председател Димитър Стоянов, Национално сдружение на запасното войнство „За честта на пагона“ с председател о.з. ген.-лейт. Петър Илиев, Национално движение „БГ патриот“ с председател Петър Харалампиев, ПП „Свобода“ с председател Павел Чернев.

В този формат ще атакуваме българския парламент, не в името на 4-годишно пребиваване, а с изключително сериозните амбиции да управляваме, за да бъде създадено правителство на националното спасение“, заяви съпредседателят на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ Валери Симеонов.
Другият съпредседател на коалицията Красимир Каракачанов обясни, че с тези нови попълнения в редиците на Патриотичния фронт мечтата за обединение на патриотите е вече факт.  „Надявам се това да бъде разбрано от всички българи, на които им дотегна от 25-годишното безродно управление и те ще изберат патриотизма“, заяви той.

Попитан за прочистването на избирателните списъци Валери Симеонов категорично заяви, че тези 800 хиляди мъртви души трябва да се махнат.  „Това е задача на служебното правителство, за да не бъдат отново манипулирани изборите“, каза той.
Симеонов допълни, че са необходими и спешни мерки за предотвратяване купуването на гласове. Според него, ако има осъдени за купуване на гласове, това ще подейства много оздравително на изборния процес.

Избирателните секции в Турция на бива да са толкова много, а да са само в посолства и консулства – както е за всички останали държави, смята Валери Симеонов.
Красимир Каракачанов информира, че е поискана среща със служебния премиер Георги Близнашки с основна тема изчистването на избирателните списъци.
„Няма как избирателите да са повече, отколкото са хората, които живеят в България – това е парадокс“, възмути се председателят на ВМРО.