Българската Анджелина Джоли от Кубрат - водач на листа в партията на Татяна Дончева

Айлин Дахилова ще води листата на "Движение 21" в Разград

Айлин Дахилова-Василева, която придоби известност като “българската Анджелина Джоли” и бе ревностен защитник на Касим Дал влиза в политиката, но не при Реформаторския блок, а в "Движение 21"- новата партия на Татяна Дончева, пише Faktor.bg.
Красивата Айлин Дахилова оглавява обединението "Ловеч - 2012 АС",което изработва интегрирания план за градско възстановяване и развитие на областния център. Tя е родом от град Кубрат. По образование е юрист. Специализирала е във Florida Atlantic University - САЩ на тема "Обществени поръчки за строителство - управление и мониторинг на процеса". През 2006 г. завършва "Българско училище за политика" към НБУ. Всички, които я видят, с нескрито възхищение я наричат българската Анджелина Джоли. Освен светлите очи, тъмната коса и характерните устни, холивудската дива и нашето момиче имат и още общи черти - енергичността и решителността, когато трябва да защитят своята кауза. В свои интервюта

Айлин признава, че отначало се ласкаела от сравненията с Анджелина Джоли, но сега вече се дразни. Въпреки това тя не отрича, че като всяка жена е суетна. Тя е създател на Фейсбук групата "Аз подкрепям Касим Дал" след изключването на политика от ДПС. Самата Айлин никога не е членувала в движението, но до скоро е част от избирателите му. За парламентарния вот българската Анджелина Джоли повежда листата на "Движение 21" за Разград.