Кои са най-положителните черти на всяка зодия?

С какаво се отличавате от другите и кое ви прави наистина специални?

Овен
Ако познавате Овен, който се вслушва в съветите и насоките ви, да знаете, че скоро нещата ще се обърнат. Защото представителите на тази зодия не се подчиняват на правила, те ги създават. Те са толкова способни и схватливи, че с каквото и да се захванат, бързо стават най-добрите. Има една приказка, че ако не правиш нещо както овенът ти е казал, по-добре не го прави. Така или иначе няма да го направиш по-добре. Другото им силно качество е, че са страхотни в леглото.

Телец
Надарени с благородство, широк мироглед и истинска дружелюбност, телците често са подценявани съперници. Грешка! Наумят ли си нещо, представителите на този зодиакален знак ще ви прегазят за секунда. Най-хубавото им качество е, че някак си винаги успяват да намерят правилният път. Въпреки че харчат много, рядко ще видите телец да няма пари. Просто са уникални – имате чувството, че не правят нищо по-различно от вас, а същевременно жънат успех след успех.

Близнаци
Те са като светлините в дискотека. Постоянно сменят цвета, яркостта, мястото, динамичността си и същевременно са невероятно магнетични и омайващи. Тези живачни личности са много креативни и с бърза мисъл. Докато вие все още се опитвате да разберете къде точно е проблемът, близнакът вече ви е дал поне 5 решения за него. Освен това са надарени със страхотно чувство за хумор и усет за самоирония. Забавни и директни, близнаците са личности, които се помнят цял живот.

Рак
Ракът никога не се опитва да е в центъра на вниманието, но някак си това винаги се случва. Защото той омайва с харизма и с една магнетична комбинация от надеждност и умение да те накара да се отпуснеш и усмихнеш. Раците са аналитични, пресметливи и най-важното – никога двулични! Добротата им е вродена, те ненавиждат жестокостта и измамите. Което ги прави много обичани и желани от всички.

Лъв
Ноктите им са скрити, но остри! От лъва не можеш да отнемеш току-така нещо, което той смята за свое. Царската осанка и непоколебимата решителност в напечени ситуации, прави лъвовете много перспективни и успешни личности. Те са родени да бъдат водачи и притежават всичко необходимо за това – ум, усет, схватливост, увереност и най-вече – едно особено въздействие върху хората. Почти е невъзможно лъв да влезе в помещението и всички останали някак си да не се стегнат. Все едно учител влиза в класната стая при учениците.

Дева
Хубава и стройна фигура, аристократични черти на лицето и невероятно изразителни очи. И това в комбинация с аналитичен ум и респектираща сдържаност. Не случайно девите са много взискателни. Те знаят колко висока топка са и съответно търсят някой, който да е близо до тяхното ниво. Искрени, лоялни, разумни и здраво стъпили на земята, те са верни приятели и предани партньори. Стига, обаче, да заслужите вниманието им и да не предадете доверието им.

Везни
Ключовата дума тук е интелект! Везните са страшно умни и проницателни. Въпреки, че обичат да спорят, те са много благородни и справедливи. Тези хора са изключително красиви и вътрешно, и външно, стига само да не нападате личността им. Намират общ език с всеки. Могат сладко да говорят с часове, но и търпеливо да изслушват. Везните могат да се адаптират и развиват без проблем във всяка една сфера, с единственото условие да няма агресия около тях.

Скорпион
Скорпионът е завършена личност. Той отлично знае какво е и какво не е. И нито едно чуждо мнение не може да промени убежденията му. Най-завидното му качество е неговото самообладание. Освен това надушва лъжата от далече. Дори най-убедителните лъжци не могат да го заблудят. Така че, със скорпиона не бива да си играете, защото бързо ще подвиете опашка. Всичко това им дава сила да се справят и с най-страшните обстоятелства. И не само - те са способни от нищото да постигнат успехи, за които дори хората със солиден гръб могат само да мечтаят.

Стрелец
Злобата е абсолютно непознато чувство за Стрелците. Те са щедри, сърдечни, общителни и много състрадателни. А също и артистични. Публичните изяви са им много по вкуса. Ако стрелец реши да стане популярен, то много лесно ще го постигне. И при това - публиката ще му бъде вярна и ще го обича. Умеят и да се забавляват. Чудесна компания са за всяко едно събитие.

Козирог
При тях има три ключови думи – самоусъвършенстване, практичност и превъзходство. Козирозите вдъхват респект само като ги видите. Те може би са единствената зодия, която винаги тежи на мястото си. Защото те са точно там, където трябва да бъдат. С лекота покоряват върховете в живота и често са на отговорни и ръководни постове или по-високите етажи в обществото.

Водолей
Макар благодушни и спокойни по природа, водолеите обичат да действат различно от общоприетото. Което ги прави наистина уникални и забележителни личности. Освен това искат да научават все нови и нови неща. Тази любознателност често ги тласка нагоре, но това изобщо не им пречи да захвърлят всичко постигнато до момента и да започнат от нулата в друга сфера.

Риби
Те не искат да са милионери, те искат да живеят като такива! Схванахте ли разликата? Ако не сте, значи определено не сте представител на тази зодия. Независимо колко грозна е действителността, те живеят в приказен свят, изпълнен с красота и благородство. Спокойствието, с което посрещат житейските бури е достойно за завист. Качеството, което никой не може да им отрече, е способността им да виждат по някакъв невероятен начин, сякаш отстрани, миналото, настоящето и бъдещето като едно цяло.

 

Източник: beu.bg