Нострадамус: Трета световна война през ноември 2014

Откровения на Нострадамус за бъдещето е дешифрирал Александър Лазарев

Ето част от най-интересните прогнози на Нострадамус:
През 2014 г. ще има покушение срещу четирима министър-председатели. И тогава ще пламне въоръжен конфликт на полуостров Индустан. Той ще е една от причините за Трета световна война, която ще започне през ноември 2014-а и ще завърши през октомври 2024-а.
Отначало в нея ще се използват конвенционални оръжия, после - химически, накрая - ядрени. Радиоактовните частици ще превърнат Северното полукълбо в гробище. Малкото останали живи хора ще страдат от кожни заболявания, включително и от рак. До 2016 г. Европа ще е почти напълно безлюдна. Този кошмар ще продължи до 2025 г.
Нострадамус предрича, че в средата на 2028 г. трябва да бъде създаден нов източник на енергия. Специалистите предполагат, че става дума за управляемия термоядрен синтез.
Пет години по-късно, вследствие на глобалното затопляне полярните ледове ще се топят с рекордни темпове. Нивото на Световния океан ще се повиши. За щастие човечеството ще съумее да се справи с този проблем.
Едно от пророчествата на Нострадамус гласи: към 2043-а световната икономика ще е в небивал подем, един от най-ефективните методи за лечение на различни заболявания ще е трансплантацията на изкуствени органи. По това време ще бъде изградено първото селище на Марс.
Около 2088-а нова болест - остаряване в продължение на броени минути - ще покоси населението на Земята. Тя ще бъде победена след 9 години. През 2100-а изкуствено слънце ще осветява тъмната страна на планетата ни, а 11 години по-късно ще се появят първите киборги.