26 август: Конкретни, честни и прями

Хороскоп

25-08-2014, 19:38

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новолуние в Дева - Структура, яснота и ред

Слънце в Дева, Луна в Дева. Астрологична картина на деня.

Вторник бързо ще ни изкара от преходното състояние, характерно за първият ден от лунния месец и ще ни отправи делови предизвикателства, към които не бива да оставаме безразлични. Новолунието в Дева носи промяна в обстоятелствата, а денят е подходящ за конструктивно обсъждане на  проекти и намерения, касаещи бъдещи ангажименти. И въпреки че вероятно ще се наложи да поспорим, за да защитим собствените си идеи, интереси и принципни позиции, ще имаме реалния шанс да изгладим всички противоречия, които до момента са пречили за постигането на съгласие по основни въпроси. Възможност, която утре и в следващите дни едва ли ще ни се отдаде-напротив. За да се възползваме максимално ефективно от днешните възможности обаче, ще трябва временно да забравим за чувствата и пристрастията си и да подходим максимално рационално към проблемите. Бъдете конкретни, честни и прями, използвайте разумни доводи и триумфът
ви е гарантиран.

Недостатъците на този ден са липсата на съчувствие и твърде голямата склонност към критика. Предвид предстоящия напрегнат обмен на Венера с Марс и Сатурн, тази нагласа може да причини хаос и разруха в личните взаимоотношения. Сега все още имаме възможност да превърнем недостатъците в ефекти, вслушвайки се в гласа на разума, до толкова до колкото той ще ни помогне да подходим безпристрастно към решаването на сложни ситуации. В случай че решите да си изяснявате взаимоотношения, което настойчиво ви съветвам да не правите, имайте предвид че вашите въпроси могат да получат директни и вероятно болезнено искрени отговори-вещата, такива каквито са, не винаги отговарят на нашите надежди и очаквания. И чувствата сега не са включени в уравнението.

Работа и бизнес
В работата чувствата са пречка, така че тя не само няма да пострада, но дори ще ни зарадва с ефективни решения относно средствата и методите с които да постигнем напредък в делата си. А той определено ще изисква организираност, дисицплина, осъзната отговорност към поетите задължения. Ако дейността ви се нуждае от реорганизация, време е да пристъпите към нея. Няма по-подходящ момент от сега. Рационалния подход пък ще съдейства на онези, които имат проблематични ситуации касаещи делови партньорства, преди настъпването на необратими последици от необмислени и най-вече необсъдени действия и решения.

Здраве, хранене и красота
Активния спорт и заниманията изискващи тежко физическо натоварване ще привлекат днес немалко ентусиасти, но следва да имаме в предвид, че организма все още изпитва недостиг на енергия и следва да поддържаме по-щадящ режим на живот. Онова, което би дало наистина ефективен резултат е планирането и изработването на по-здравословен режим на живот. Сега е момента да планирате лечение в балнеологичен център, да си закупите абонаментна карта за тренировки, да си съставите оптимален хранителен режим съобразен с актуалните ви здравословни нужди, а така също и да се консултирате със съответните специалисти, които ще ви помогнат да го сторите. Кожата и косата също имат нужда от обновяване на козметичните средства с които полагаме грижи за тях.