Димитър Димитров ще води листата на „Патриотичен фронт“ за Разград

В четвъртък коалицията ще представи партиите, гражданските организации и сдружения, които я подкрепят за изборите

Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” представи водачите на листи във всички 31 избирателни района на страната. В тях присъстват хора с биографии, поставили патриотичната идея над личните си амбиции.

„Патриотичният фронт е уникално политическо явление. Коалиция от над 12 партии и организации, пренебрегнали теснопартийните си или лични интереси в името на просперитета на България”, каза Валери Симеонов при откриването на пресконференцията. Той бе категоричен, че Патриотичният фронт не се стреми да влезе в Народното събрание просто с група депутати, а да управлява. „Няма да бъдем ничия патерица. Ние влизаме в парламента, за да отстояваме и воюваме за идеите си и националната кауза”, заяви Симеонов и допълни, че Фронтът е готов да състави правителство, което да се бори за просперитета на България. „Правителство, в което няма място антибългарската ДПС”, подчерта Симеонов.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов добави: „Ние сме готови и искаме да бъде направено правителство на националното спасение. Готови сме да вземем мандат, да предложим кабинет. Нека пред лицето на българския народ тарикатите, които през последните години управляваха, да откажат”, заяви Каракачанов и добави, че досега управлявалите са част от проблема и и за една година хората изгониха две правителства с камъни от властта.

18 МИР Разград – Димитър Димитров   

Завършил НШЗО – Плевен, а по – късно ВМЕИ – София със специалност машинен инженер. Дългогодишен   директор на  Автомобилна инспекция в обл. Разград, началник отдел „Транспорт“ в завод  „Антибиотик“ и др. Виден общественик, съорганизатор на редица мероприятия за отбелязване на бележити дати от нашата история.  Координатор на

НФСБ в област Разград.