Николета и Златка за "ледена кофа"

Лозанова: По-добре дарявайте, вместо да се "заливате "

Николета Лозанова очевидно не одобрява благотворителната инициатива ALS Ice Bucket Challenge - „ледена кофа“. Това стана ясно от гневния пост на пловдивчанката в социалната мрежа. "По-добре дарявайте, вместо да се "заливате "...", написа Лозанова на стената си във Фейсбук, с което за пореден път предизвика бурни реакции.

Докато някои се надяваха да видят плейметката мокра до кости, тя контрира инициативата с негативно изказване.

Интересно е, че друга плеймейтка изцяло подкрепи думите на НиЛо. Златка Димитрова, която този месец загуби бебето си, дълго бе обрана в социалната мрежа. Тя често застава зад благотворителни каузи и инициативи и именно това явно е предизвикало "съюзяването" й с жената на Божинов.

"Ники и аз съм на това мнение! Вчера се изказах против това заливане...но не бях разбрана. Дано измислим и ние някоя благотворителна инициатива, барем американците ни последват, но се съмнявам.", написа Злати под публикацията на Лозанова.

Още куп снимки и думи застанаха зад мнението на Николета и изцяло я подкрепиха за пореден път!

Напомняме ви, че Корин Грифин, който вчера почина от удавяне, популяризира играта с "ледена кофа" с цел  набиране на средства за борба със заболяването Амиотрофична латерална склероза (АТЛ).