Марая Кери и Ник Кенън подготвят развод

Една от най-щастливите двойки в Холивуд е на път да се разпадне

Любовта в Холивуд не е вечна и поредното доказателство идва от едно от най-влюбените семейства.

Пресата зад океана гръмна с новината, че Марая Кери и Ник Кенън живеят  разделени от май.

Според сайта TMZ, адвокати по бракоразводни дела вече преговарят за условията по делбите на собствеността и попечителството на децата им от няколко месеца и развода е почти факт.
Източници, свързани с двойката разказват пред  TMZ: „Марая и Ник живеят в отделни къщи в Ню Йорк, от май. Той вижда децата, но до там стига техният контакт. „
Според клюките началото на края е било дадено след участието на Ник в радио шоу, в което е играл играта „Назови пет знаменитости с , които си спал”. Ник изброил пет, но едно име е вбесило Марая Кери и това е ... Ким Кардашиян.
Според наблюдатели отношенията на звездната двойка никога няма да се подобрят, чашата е преляла и двамата вече не могат да се понасят.

Нещата се влошили още повече, когато Ник гостувал в шоуто на Хауърд Стърн и говорил за Марая, въпреки нейното нежелание, което направо направило ситуацията взривоопасна.

Певицата обвинила, че Ник приема всички професионални предложения, въпреки, че нямат нужда от пари. Според нея той прави това само за да е далеч от нея и семейството си.

Гледната точка на Ник: Говори се, че според него Марая е станала невъзможна, защото се обгражда с послушни мъже. Той споделил, че не може да се справи със нея, когато се осмели да й противоречи.
Освен това, Ник най-много се дразни когато  половинката му се подиграва на професионалните му постижения, той напомнил, че той е генерирал  75 милиона щатски долара от 2011 г. насам за семейството.