Кирил Добрев се отказва от листата на социалистите

Има опит за вътрешнопартийни борби, които се отразяват зле на крайния резултат на левицата, смята лидерът Михаил Миков

Фаворитът на БСП София-област Кирил Добрев си е направил отвод от червената листа снощи по време на заседание на структурата.

"Да, така е", потвърди Добрев. Светкавично от "Позитано" 20 са го потърсили, а лидерът Михаил Миков се ангажирал да го убеждава да остане в листата. По същото време в Шумен социалистите скочиха, защото искат зам.-шефът на партията Димитър Дъбов да оглави отново местната листа. Или в краен случай да води и в Пловдив - област и в Шумен, пише Стандарт.

"От 56 организации в Шуменско, в 46 е номиниран Дъбов", аргументирал се активът пред лидера Миков. Самият Дъбов заяви лаконично пред "Стандарт", че вече е определен за водач в Пловдив-област. По време на регистрацията на коалиция "БСП - лява България" в ЦИК вчера Миков призна, че не само в Благоевград, но и на други места има "различни мнения". "В момента има опит за вътрешнопартийни борби, които се отразяват зле на крайния резултат на левицата", каза той. И отсече: "Кристиан Вигенин ще бъде един добър водач за Благоевград". "Всеки, който смята, че има своята малка правда на общината трябва да си спомни за какво е в БСП", препоръча Миков.