Николина Чакардъкова влиза в партията на Първанов

Певицата се е съгласила в името на желаната от нея промяна

Николина Чакърдъкова бе избрана за водач на листата на Парламентарна партия АБВ в Благоевград. “Аз не влизам в ново амплоа, а по-скоро влизам в още едно амплоа, защото не смятам да се отказвам от музиката”, подчерта певицата в сутрешния блок на bTV „Тази сутрин”. Тя допълни, че първоначално е отказала предложението да се занимава с политика, но в последствие се е съгласила в името на желаната от нея промяна в страната.

„Аз съм човек, който уважава Георги Първанов като политик и човек. Но в никакъв случай не бих приела да бъда просто една брошка на ревера му. Именно затова, когато той ме покани да стана водач на листата в Благоевград, аз му отказах. Единодушно обаче всички местни организации на АБВ в Благоевград и неправителствените организации ме подкрепиха и заявиха, че вярват в мен – именно затова в крайна сметка приех да стана водач на листата там”, аргументира избора си Чакърдъкова.

По думите на народната певица, всички ние трябва да изберем – дали искаме да продължим да ни управляват по същия начин или да поемем курс към истинска промяна. „Факт е, че депутатите от години са забравили да мислят за обикновените хора и гледат само собственото си благоденствие и именно това искам да променя”, обобщи любимката на народа.