20 август: По волята на интуицията

Хороскоп

19-08-2014, 19:00

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

Слънце в Лъв, Луна в Близнаци-Рак

В сряда утрото ще ни завари все така любопитни и отворени към света, но вече малко по хаотични в мислите и преценките и доста разсеяни по отношение на дребните детайли, които запълват ежедневието ни. По-добре не се ангажирайте с делови въпроси и задачи изискващи точни данни и коректен обмен на информация. Времето до обяд ни осигурява идеални възможности да въведем в ред мислите и емоциите си. Техния характер ще ви подскаже доста за състоянието на делата ви, тъй като дали са позитивни или негативни, зависи от това до колко добре е устроен живота ви в момента. Необяснимото безпокойство е признак за липса на устойчивост, дори и да нямате конкретна причина за тревога. Позволете на интуицията си да бъде ваш съветник, за да уловите евентуалните проблеми още в зародиша на тяхното възникване.

Като цяло сряда е ден, в който удовлетворението ни зависи от това до колко ще успеем да се въздържаме от прибързани и необмислени постъпки. Дори да ви е хрумнала невероятна и оригинална идея, няма да загубите нищо ако и дадете малко време да отлежи. Това е най-добрият начин да проверите жизнеспособността и адекватността и. Голяма част от начинанията и инициативите стартиращи днес могат да се окажат безрезултатни, а в много случаи и натоварващи с неприятни последствия.

Работа и бизнес
Стига да успеете да овладеете импулсивността и нетърпението, денят може да ви донесе приемливи възможности да уредите някои второстепенни въпроси, за които до момента ви е липсвало време или желание. Въздържайте се от дела по които очаквате дългосрочно развитие.Започнатото днес ще има кратък живот и съмнителен успех. Ако дейността ви има нужда от планиране и договаряне на ясни и стабилни условия за бъдещето, или конкретни практически действия, планирайте срещите и работата за четвъртък. Те и тогава няма да протичат гладко, но поне ще получите реалистична представа относно това на какво и на кого можете да разчитате.

Здраве, хранене и красота
Опитайте се да използвате по предназначение пасивната и съзерцателна природа на днешния ден, за да осигурите покой на ума и хармония на душата. Това едва ли ще повлияе на текущото ви здравословно състояние, ако имате проблеми в момента, но поне ще ви спести бъдещи такива. Както тялото, така и душата се нуждаят от пречистване и освобождаване от ненужния баласт. Лечебно гладуване ще помогне на тялото, а съзнателното освобождаване от негативни мисли и преживявания - на душата ви.

Денят е подходящ за лечение на зъбите, костите и ставите, изработка и поставяне на протези и лечение на заболявания произтичащи от затруднена обмяна на веществата. Стомахът е уязвим.Не го натоварвайте с тежки храни и избягвайте експериментите с менюто.