Мегаскандал! Черно тото на Левски – Ботев?

BET 365 и още 8 букмейкъра извадиха мача от тиражите си след гола на Чунчуков?


Невероятен скандал е на път да избухне с мача Левски – Ботев (Пловдив), който върви в момента. Веднага след гола на Чунчуков, с който гостите поведоха с 1:0, настана сензационно раздвижване в букмейкърските къщи. Най-голяма от тях – BET365 направо извади мача от програмата си, нищо, че до попадението на пловдивчани приемаше залози наживо. Веднага още 8 букита последваха примера и спряха да приемат каквито и да е залози.

Запознати с работата на BET365 твърдят, че букмейкърската къща процедира така само с двубои, на които се залагат съмнително много пари на една и съща опция. Преди двубоя на “Герена” се говореше, че мачът е “2” на полувремето и “1” краен резултат. Само да припомним, че по същия начин се разви и друга среща на Ботев от тази седмица – финала за Суперкупата.

Иначе на самия мач странности колкото искаш. На вратата на домакините е сензационният титуляр Александър Любенов, който никога досега не е пазил за първия тим. Голът на Ботев пък падна със съвместните усилия и на двата отбора при един корнер.

Sportonline.bg бе единствената медия в България, която информира в аванс за тотото, разиграло се на мача Левски – Ботев 2:1.

Очаквайте по-късно сензационни подробности за случилото се на „Герена“, защо букмейкърите блокираха мача и ще предприеме ли нещо БФС. Задават се скандални събития в Българския футбол, а заради мача ще хвърчат треньорски и други глави.

 

Очаквайте подробности само в SPORTONLINE.BG