РЗС: Листите на БСП са мухъл, минало и мафия !

БСП въпреки, че е в безпомощно идейно и кадрово състояние продължава да се държи като руски мафиотски клан. Това личи и от подреждането на водачите на столетницата, прессъобщение на РЗС до медиите. В тях преобладават представители на сегашната червената мафия, като са оставили за разнообразие малко хора на миналото мухлясали в архаичната си соц. утопия. На този етап ще напомним само за част от водачите кой - кой е и защо е сложен да води.

Случайно ли Драгомир Стойнев ще е водач на старозагорката листа? Не разбира се! Още в началото на юни РЗС в своя официална позиция прогнозира, че той ще води в 27 МИР и заявихме: На всяко 25-то число в хотел в Старозагорски минерални бани се носят комисионните от „Мариците”. Стойнев повече от година прибираше чрез ковчежника си Кирил Добрев и сега ще похарчи част от прибраното за купуване на предварително договорените ромски гласове в Стара Загора, Гълъбово, Раднево, Чирпан, Казанлък и Мъглиж. Стойнев се очертава като Капо на младия червен клан в столетницата.

Правещия се на беден Мишо Миков всъщност е много богат и държи бизнес за милиони във видинско чрез няколко фирми далеч по-скандални от тези на видинския кмет. Това ще стане ясно и с необходимите ДДС-арски подробности в близко бъдеще.

Димитър Дъбов е червен милионер и въпреки пенсионната си възраст продължава да върти корупционни бизнес схеми покровителствени незнайно защо от спец. службите повече от десетилетие.

Червения олигарх Петър Кънев пак иска имунитет защото е уведомен от своя къртица в ДАНС, че срещу него има две разработки едната за пране на мръсни пари, а другата изключително специфична от морална гледна точка и много скандална.

Георги Търновалийски е лявата и дясната ръка на пловдивския олигарх Гергов и най-вече държател на два от най-доходните канали през последната година тези в митниците и НАП.

РЗС ще продължи както с анализа, така и с фактите и документите доказващи тезата ни, че след 13 фатални години станишево управление на БСП, това вече не е партия на българските социалисти, а мафиотска червена групировка.