Не Тройчо, а Седморчо Разградски!

Спорт

17-08-2014, 08:03

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Лудогорец е супершампионът на България

Стойчо Младенов е най-битият треньор в историята на Делиормана

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов записа „постижение”, което не се е отдавало на нито един друг наставник. От 7 мача за първенство с Лудогорец, той загуби всичките 7. Откъдето и да го погледнеш – Седморчо!

Освен това отборът му в нито един не е вкарал гол! Няма друг толкова несъстоятелен отбор, изправял се срещу Лудогорец в „А”, „Б” и „В” група.

Освен това Младенов е пряко отговорен за двете загубени от ЦСКА титли в последните три години. Първо в реалния финал в 30-ия кръг на сезон 2010/2011 той загуби в Разград с 0:1, при положени, че му трябваше само точка, за да вземе титлата. Миналия сезон пък той отказа да играе за първото място, след като не посмя да се надиграва с Лудогорец на „Армията” в плейофите и падна с 0:1, а после загуби със същия резултат мача в Делиормана, с който короняса на практика тимът на Стойчо Стоев.

На сметката на Екзекутора в Разград е още един мач, достоен за наръчник по треньорско некадърие. Става дума за този от сезон 2011/12. Тогава ЦСКА на Младенов успя с човек повече да загуби с 0:1.

 

Още спортни новини четете в SPORTONLINE.BG