Бомбата на Наско: КОЙ от ДПС командва Левски

Не дават на Сираков да обяви на глас името на човека зад Батков

Наско Сираков заплаши Левски с атомна бомба. Той обаче ще я взриви след изборите, тъй като наистина новината е сензационна. И досега никой не я е изричал на глас. Не и легенда от такъв мащаб. Точно затова Сираков е бил помолен от доста влиятелен човек в държавата да не разкрива кой от ДПС на практика осигурява в момента издръжката на Левски, научи Sportonline.bg. Става дума за схема, в която е Тодор Батков посредством 4 свои фирми, получили пари от въпросния кръг. По всяка вероятност нещата ще останат така до изборите, а в зависимост от техния развой, ще има осветляване на реалните собственици на клуба. Това е и единственото, което Наско обяви досега в прав текст – след нова година Левски ще има друг официален собственик!

Дотогава пък Батков има време да върне парите, получени от неговите фирми като кредит. Не го ли направи, заложените акции ще преминат в друго владение. Засега заложени при трето лице официално са само акции от вестник “Стандарт”, но е въпрос на дни там да отидат и такива от Левски.

Последното пък означава, че със сигурност Батков няма да изпълни поетия ангажимент да предостави 15 процента от Левски на феновете. Направи ли го на практика той губи контролния пакет на клуба и може по всяко време да бъде отнета възможността му да има единствен думата.