Цинизъм! Златка обърна аборта на реклама

Опечалената Златка пусна снимка във Фейсбук дни след аборта си, с което предизвика масово възмущение


Абортиралата преди дни Златка Димитрова постъпи като типична плиткоумна плеймейтка, натрапвайки личната си трагедия, пише в новия си брой в."Уикенд". Бургазлийката предизвика масово възмущение във виртуалното пространство, като не пропусна да си направи селфи, няма и седмица след сполетялото я нещастие.

Мигом я погнаха, че уж е смазана от мъка, а публикува снимка от първото си излизане навън, все едно това е от национално значение.

"Съчувствахме й за загубата на бебето, ама такива хора май не заслужават съчувствие. Седнала в колата, издула джуките, все едно позира за Плейбой... Така ли страда? Ако страдаше, нямаше да има сили да се гримира, камо ли да прави селфита. Това дете се е отървало от такава майка. На това му се вика реклама с трагедията", бяха категорични част от гневните коментари срещу Златкиното селфи.

Брюнетката бе обвинена от светски личности, че сама е виновна за сполетялата я трагедия. Тя надълго и нашироко коментираше безкрайно лично неща, като например факта, че е била прокълната от свекърва си, никога да не роди, обобщава изданието.

На всичкото отгоре, въпреки че има трудна бременност и страда от порок на сърцето, е изкарала последния месец и половина на плажа, при адски високи температури.

"Дори първолаците знаят, че на бременните жени не се препоръчва да стоят на слънце повече от час и половина на ден. А Златка се печеше по 6-7 часа", коментират в шоусредите.