15 август : Самоувереност и достойнство

Хороскоп

14-08-2014, 23:02

Снимка:

ВИКТОР ВИКТОРОВ

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмица на любовта, изкуството и щедростта

Слънце в Лъв, Луна в Овен - Телец

Още един забързан и горещ във всяко отношение ден ни очаква в петък, който ще предостави идеални възможности на онези, които бързат да приключат с ангажиментите за да се оттеглят в заслужена почивка. И за работещи и за почиващи обаче, животът ще кипи богат на вълнуващи емоции, радостни преживявания и моменти, както и немалко амбиции и ярко изразено желание да дадем израз на своята индивидуалност. Ще се чувстваме уникални и неповторими, преизпълнени със самоувереност и достойнство. И разбира се ще поискаме да ги демонстрираме. Най подходящия начин за това е да проявим щедрост и великодушие към околните. Бъдете сигурни, те няма да останат незабелязани и неоценени.

 
Вечерните часове ще ни предложат коренно различна атмосфера, приканваща ни да преминем в по-спокойно състояние. Ще ни привличат почивката, личния комфорт, вкусната храна и простичките земни удоволствия. Насладете им се без да преминавате границата на умереността за да си спестите прекомерни разходи и физически дискомфарт.

Работа и бизнес
Ако все още горите от желание да удовлетворите амбициите си, продължавайте с усърдие да работите по основните си проекти. Самоувереността ви ще подхрани и вярата на околните към вас. Сега е момента да спечелите доверите на партньорите си, да представите своите убедителни аргументи пред онези, на чиято подкрепа се надявате или пред персонала и подчинените си-за да ги мотивирате. Общувайте активно с хора които ще  бъдат полезни за реализацията на плановете ви. Денят ви ще донесе успех в случай че днес планирате преговори или служебни пътувания.

Здраве, хранене и красота
И днес движението е гаранция за здраве и добро физическо благосъстояние. Ако копнеете да се поизлежавате в усамотение ще трябва да почакате още ден, тъй като сега пасивността със сигурност няма да ви донесе желаното спокойствие и отмора. Постарайте се обаче да си осигурите пълноценна почивка във вечерните часове, за да предпазите организма от изтощение. Организма се нуждае от повече енергия и усвоява пълноценно всички вещества които му доставяме с храната. Включително и вредните. Затова бъдете по критични в избола на продукти и храни. Пийте повече течности за да подпомогнете пречистващите процеси които протичат сега.