Приложение следи как спим и дали хъркаме

Можете да установите и някои доста по-любопитни неща

Човек прекарва почти една трета от живота си в сън. По тази причина още от зората на технологиите учените се опитват да изследват този период от денонощието за човешкото тяло, да подобрят неговото качество и да изведат изводи за това, как можем да подобрим качеството на съня и съответно да направим останалите две трети от ежедневието ни по-качествени.
Последният хит в тази сфера са мобилните приложенията, които следят съня ни. Както научаваме от технологичния сайт PixelMedia.bg, най-новият продукт от този тип е Pillow - мобилна апликация, разработена от ентусиасти, събрали финансиране от доволни потребители.
Приложението, което за сега работи само за операционната система iOS на Apple, следи не само движенията на човек докато спи, но и звуците, които издава, а в плановете влизат въвеждането на още редица важни показатели.
Благодарение на приложението можете да установите и някои доста по-любопитни неща, като например дали хъркате, говорите на сън или страдате от болести, свързани със съня. Приложението също така предоставя напълно детайлизирана информация за вашия сън, както и всички записани показатели.
Благодарение на Pillow можете качествено да подобрите съня си, използвайки някои от режимите му, които могат да ви позволят спокойно да направите качествена следобедна дрямка, да подобрите своето „наспиване” и разбира се - да се събудите в точния момент, така че да не сте кисели по цял ден.