Пловдивчани редят за какво ще изхарчат джакпота. Мераклия: Ще умра, ако спечеля!

Тото пунктовете днес бяха най-оживените места в града

Тази вечер е тегленето за джакпота от 7 004 000 лева на Българския спортен тотализатор. Цяла България е в еуфория и в очакване дали умопомрачителната сума най-накрая няма да се падне на някой щастливец.

Гишетата са окупирани от надежди, неосъществени мечти, молитви, а заедно с тях и многобройни тълпи народ. Тото пунктовете в Пловдив също не правят изключение, видя нашият репортер. Именно те бяха най-оживените места в град днес. Препълнени са с хора, решени да свалят джакпота.

Народът започна да приижда още от сутринта, откакто сме отворили гишето не е останало празно, похвали се касиерка. Дори идват хора, които от 10 години не са подавали фишче. Виждам, че се надяват да спечелят и аз пожелавам късмет на всички, допълни още тя.

На опашките пред тото станциите може да видите хора на всякаква възраст, но с еднаква цел. Някои от тях са суеверни и водят децата си, внучетата си или домашните си любимци си за късмет. Други са се подготвяли предварително и на малки листчета са записали печелившата си комбинация от числа. Има и такива, които вярват на случайността и измислят на място числата си или купуват от вече попълнените фишове.

Въпреки копнежа за 7-те милиона, много от пловдивчани все още се замислят какво биха правили с парите, ако късметът им се усмихне.

Стефка мечтае да изхарчи парите си за околосветско пътешествие и да си купи по-голямо жилище. Тя е суеверна и не възнамерява да инвестира в собствен бизнес. Йордан пък е оптимист и възнамерява да създаде своя фирма, за да не губи никога парите си. И двамата са категорични, че с милионите ще направят дарения и ще помогнат на нуждаещи се.

Но има и такива хора, които тайничко се надяват да спечелят сумата, но ако това се случи, няма да повярват. На въпроса какво ще прави с тото парите, ако спечели, Петър заяви: "Ще умра! Но от щастие! През живота си не съм виждал толкова много пари".

Е, не умирайте. Вярвайте в късмета си. Ако все пак се съмнявата, то направете всички познати ви ритуали за сполука. Надяваме се тази вечер джакпотът да падне и дано късметлията да е пловдивчанин. Успех!