14 август: На скорост

Хороскоп

13-08-2014, 22:35

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмица на любовта, изкуството и щедростта

Слънце в Лъв, Луна в Овен. Астрологична картина на деня

 След непредвидените почивни дни в средата на седмицата, в четвъртък ще се наложи скоростно да преминем на работен режим. Преходът, макар и рязък бързо ще ни увлече във водовъртежа на събития, ангажименти, желания и стремежи, които ще искаме да удовлетворим час по скоро. И вероятно ще станем по-нетърпеливи, несдържани и импулсивни. Денят ще бъде предизвикателство за по пасивните, дискрeтни и интровертни личности. Определено няма да бъдем склонни към компромиси и любезности, а в общуването ще преобладават прямотата и резките категорични изказвания. Ако дълго сте чакали подходящ момент, днес е денят в който можете да кажете истината в очите на някого. Смелост няма да ви липсва, остава да разполагате и с готовност да поемете отговорност за последствията от това.

 
Денят се отличава с висока степен на физическа активност, която надявам се всеки ще използва адекватно, по предназначение и с мирни цели. Четвъртък ще премине на високи обороти и ще ни даде възможност да свършим онова което в друг момент би ни отнело дни. С успех ще се увенчаят усилията ни да оттласнем от мъртвата точка дела и ситуации, довели ни до безисходица. Стига да се осмелим да променим гледната си точка и да приложим смели и нестандартни методи. Дайте воля на изобретателността си и не се страхувайте да рискувате. Включително и по отношение на начинаq по който прекарвате свободното си време. Направете нещо различно и необичайно, излезте от зоната си комфорт, обичайното си обкръжение, изневерете на навиците си.Това ще ви подейства ободряващо, а нищо чудно да откриете своята нова страст.
 
Работа и бизнес
Ключовата дума днес е бързо. Ако искате да направите добро впечатление на началниците си, покажете че разполагате с потенциал за светкавични действия и решения. Ако съзрете възможност или шанс за себе си, не се колебайте да ги използвате на момента. Сега не е време за размисли и колебания. Успехът днес зависи от бързината с която откриваме и прилагаме неизползвани до момента потенциали и възможности. 
 
Здраве, хранене и красота
Пасивността днес е категорично забранена и опасна за здравето. Намерете начин да дадете позитивно направление на мощния енергиен поток, който протича в поднебесния свят сега. Няма значение дали ще се заеметe  с активен спорт или основно почистване на дома. Важното е да се изпотите и зачервите. Липсата на движение може да предизвика блокажи по енергийните канали на тялото, които в последствие да станат причина за физически или душевен дискомфорт. Каквото и да правите обаче, спазвайте предписанията за безопасност. Днес има повишена опасност от травми и наранявания поради невнимание или прибързаност.
Периодът е благоприятен за разкрасителни процедури, но едва ли ще разполагате с необходимото търпение за тях.Задължително обаче намерете няколко свободни минути за да отстраните мъртвите клетки от кожата.Това ще и позволи да си набави повече кислород, а за 
 момента това е достатъчно за да придобие сияен и бласкъв вид.