Майка откри мъртвото си дете... живо

След 31 години двамата се открили във Фейсбук

Жената родила момченце през далечната 1983 г. При раждането й казали, че бебето е починало, информира "24 часа". "По това време беше така, каквото ти кажат, вярваш, като кон с капаци", разказва майката в социалната мрежа.

Въпреки, че приема казаното от лекарите, някои обстоятелства след раждането, на пръв поглед – незначителни и объркващи, посяват в майчиното сърце съмнението, че детето не е мъртво. Така, животът и се превръща в нова надежда и ново очакване – да види някога момченцето си живо и здраво.

На всеки негов рожден ден тя го сънува и година след година, увереността и, че е жив расте, я крепи и вдъхновява да търси. Така попада на страницата "Търсим се", където предоставя своя снимка, споделя историята си и моли за помощ.

В същото време, един млад мъж, осиновен, роден на същата дата, но една година по-късно, се присъединява към групата с надеждата да научи кои са биологичните му родители. Виждайки го, майчиното сърце безапелационно познава, че това е той – нейният син, загубената и рожба.

Тя даже казва: „Сменена е годината му на раждане, но аз съм го сънувала на всеки рожден ден и като го видях – същият е!” Следва и срещата между двамата – приликата е фрапираща, а тя потвърждава: „Има прилика и по лице, по маниери, по всичко”.

Сега за двамата предстои да съберат пари, за да направят ДНК-тест, който да потвърди родствената им връзка.