Малина с аборт от Гущеров

Мария и колежката й делят един мъж

Мария и Малина се разминават на километър една от друга, а причината е Християн Гущеров. Отварачката не можела да понася ветеранката, понеже й се пада баджаначка по линия на милионера, пише столичен таблоид.

Наскоро Мара имала нещастието да разбере, че колежката й е била една от бройките на Гущеров. Християн и Малина изживели бурна, но твърде кратка любовна авантюра преди около 6-7 години. По това време наследникът на бившия депутат Добромир Гущеров бил само на 19, а Малина - на 41.

Паметливи припомнят, че заради милионерския син, който е връстник на собствения й син Симеон Мечев, дипломираната ветеранка за известно време била шута на дългогодишния си приятел, бореца Красимир Кочев. Малина и Християн дори не криели връзката си и я демонстрирали свободно в един от чалга клубовете в центъра на София. Двамата обаче трябвало да се разделят, след като Малина забременяла от Гущеров-младши. Тогава се намесил влиятелният баща, в чийто среди го подкарали на мезе, че снаха ще му бъде негова връстничка.

Твърди се, че под натиска на Гущеров-старши чалгаджийката била принудена да махне детето. Слуховете мълвят, че това не е станало току така, а срещу солидна финансова благодарност от сем. Гущерови от порядъка на около 50 хиляди лева. Освен банкноти в брой, Малина обзавела и спалнята си с нови мебели с позлатени орнаменти.