Предстои да видим четири нови филма с Робин Уилямс

Успял да завърши работата над четири ленти

Актьорът Робин Уилямс, починал на 63-годишна възраст, е успял да завърши работата над четири нови филма, които предстои да видим, съобщи в."Дейли телеграф". В лентата "Нощ в музея: тайната на гробницата" той отново пресъздава един от оживелите експонати - Теодор Рузвелт. Снимките на лентата, в която главната роля се изпълнява от Бен Стилър, са завършили през май тази година, пише БТА.

Премиерата на "Нощ в музея 3" в САЩ е насрочена за декември 2014 година. Робин Уилямс се е снимал още в "Коледно чудо" - комедия за приключенията на Бойд, който е решил да прекара коледните празници с роднините си. Във филма "Булевард" ще видим Робин Уилямс в образа на човек, който се опитва да избяга от скучното всекидневие, от еднообразния живот и да открие истинското си "аз". Актьорът е озвучил също куче на име Денис в анимационната лента "Всичко, както пожелаеш", чиято премиера е насрочена за 2015 година.

Fox 2000 подготвяше продължение на хитовата комедия от 1993 г. "Мисис Даутфайър". Очакваше се главната роля да бъде изпълнена от Робин Уилямс, както и в първия филм от 1993 година.